Grosir Microbulk Sistem Mini Tank - pabrik lan manufaktur | Joisea

Microbulk Sistem Mini Tank

Short Description:

Mini Tank

Kategori: tank Storage

Kapasitas: 900 liter 3000 liter. 237 galon - 792 galon
Pressure: 350 -500 PSI

fitur:
1. cryogenic Unit Portable kanggo LIN, LOX, LAR, & layanan LCO2

2. super jampel Efisien kanggo kinerja produk paling luweh

sistem support unik 3. Stainless bebarengan karo superinsulation njamin fungsi sing termal paling ing sawetara

4. Ergonomic tata piping dirancang kanggo ease saka akses, operasi & maintenance

5. Vacuum satelit tutup & tabung ngukur karo tutup protèktif

6. prau Inner lan prau njaba saka stainless steel austenitic

7. Polesan stainless steel prau njaba kanggo kekiatan lan estetika

8. basa pallet Galvanized njupuk jawab gampang dening forklift

9. jawab Trep ing kondisi P dening forklift, mobile crane, chain katrol utawa liwat sirah crane.

10. Becik kanggo "titik pengguna sauntara" aplikasi

11. desain khusus njamin losses Isi kurang

12. 4 "(100 mm) tingkat gauge & ngukur meksa

13. mili diverter tutup menehi fitur safety tutup hubungan kanggo pangopènan

14. dhasar Civil ora penting minangka Unit bisa diselehake ing tingkat / lumahing hard

15. Dibangun ing gulungan kawat vaporizer kanggo sumber gas pancet meksa ing tingkat aliran dadi

16. Stainless pancingan baja ngangkat ing ndhuwur & karat tutup free tags identifikasi

17. Tanks sing dilengkapi karo aturan kapisah kanggo meksa bangunan lan economizer

Pilihan:

  • vaporizer external tambahan kanggo tingkat aliran dhuwur
  • makes Alternate katup lan ukuran
  • Dhuwur / weker kurang ing ukuran tingkat

  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan

Detail produk

Tags Product

Pilihan:

  • vaporizer external tambahan kanggo tingkat aliran dhuwur
  • makes Alternate katup lan ukuran
  • Dhuwur / weker kurang ing ukuran tingkat





  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita